• en
  • el

Το Λιοσάτο

Από τις ντόπιες ποικιλίες δημιουργείται ένας ερυθρός γλυκός οίνος από λιαστά σταφύλια με γεύση και άρωμα ώριμων φρούτων, καραμέλας, λιαστού σύκου, και ξηρών καρπών.

Ποικιλιακή σύνθεση: Ασύρτικο, Αηδάνι, Μαυροτράγανο, Μονεμβασιά, και Λημνιό.

Παλαίωση: Σε δρύινο βαρέλι για 2 χρόνια.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Εξαιρετικό απεριτίφ που συνοδεύει φρούτα και γλυκά.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 7-10 C

Scroll to top